lauantai 30. elokuuta 2014



PORKKANAKAKKU

4 munaa
4,5 dl sokeria
1,5 dl rypsiöljyä
3 keskikokoista porkkanaa
4,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl suolaa
2 tl kardemummaa
1 tl kanelia
1 tl inkivääriä

200 g tuorejuustoa
100 g voita
paketti (500 g) tomusokeria

oranssia ja vihreää  sokerimassaa

Käytä huoneenlämpöisiä aineita. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää hienoksi raastetut porkkanat sekä öljy sekä sekoitetut kuivat aineet. Paista irtopohjavuoassa noin 45 minuuttia.  Kumoa ja anna pohjan jäähtyä hyvin. Sekoita huoneenlämpöiset tuorejuusto ja voi sekä tomusokeri. Levitä kakun päälle. Koristele sokerimassasta muotoilluilla porkkanoilla. Myös halkaistut mansikat sopivat tähän hyvin.

Tämä on meidän mielestä erityisen hyvän porkkanakakun ohje, päällyste on täydellistä! Nauttikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti