lauantai 12. huhtikuuta 2014


Mustaherukkakastike ja uunikanaa

150 g mustaherukkaa
kasvislientä (1,5 dl vettä ja 1 kasvisfondiannos)
valkosipulinkynsi, puristettu
1 rkl sokeria

Keittele noin 8 minuuttia. Siivilöi. Säädä maku kohdalleen mustapippurilla, sokerilla ja voilla.



pakastekana

Marinadi

1 dl dijoninsinappia
1/2 dl juoksevaa hunajaa
1 tl öljyä
1 rkl sitruunan mehua
1 tl kuivattua timjamia
1/2 tl suolaa
mustapippuria

Sulata kana. Sekoita marinadi ja hiero kanan pintaan, erityisesti rintanahan alle. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia. Ota kana huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista. Paista uunissa 180 asteessa noin tunti.

Mustaherukkakastike on itse kehitelty ohje, uunikana on mukaeltu uusimmasta Glorian ruoka ja viini-lehdestä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti